Kupnja vozila na leasing

Kupnja automobila dugotrajan je proces kojem moramo posvetiti puno pažnje ako u konačnici želimo biti zadovoljni. Osim što moramo izabrati marku vozila koja nam najviše odgovara, a potom i model, nakon toga slijedi odluka o plaćanju. Većina danas teško uštedi gotovinu kako bi vozilo odmah mogli platiti, stoga je važno odlučiti isplati li nam se […]

Leasing kuće su pune ljetnih akcija

Donosimo vam pregled akcija u leasing kućama koje privlače klijente raznim pogodnostima: nižim kamatama, vaučerima, gratis kasko osiguranjem i besplatnim benzinom.

Iznajmite auto za posao od banke

Kad niste sigurni kako će se posao razvijati kroz godinu dana, vrijedi razmisliti o operativnom leasingu, koji je jeftiniji od kupnje automobila.

Znate za HROK, upoznajte ROL

Na internetu je dostupna besplatna i lako pretraživa baza podataka o svim vozilima, brodovima, letjelicama, kućama i ostalome ugovorenom na leasing. Naći ćete ju na stranicama Hanfe.

Nabavite pločice na leasing, ali solarne!

Umjesto da Hrvatska elektroprivreda struju prodaje vama, prodajte je vi njoj, i pri tome zaradite. Investiciju možete provući kao leasing – financijski ili operativni. Kako vam više odgovara.

Raiffeisen nudi 0,5 posto manje kamate na leasing

Nova linija financijskih i operativnih leasing proizvoda u ponudi je s barem pola posto manjom kamatom na iznose od preko 5000 eura s otplatom iznad dvije godine.

Kredit ili leasing – pitanje je sad

Ni u kriznim vremenima ne prestaje potreba za nabavom vozila i opreme svih vrsta. Nemate li dovoljno vlastitog novca, trebat ćete – tuđi.